jer er en Aktiv og udadvendt fysisk ung mand, med muskelsvind.. og er Multi-Digital kunstner & Forfatter & en dansk
Handicappolitik.dk

med i SF-Randers bestyrelse &
hjælper at laver Politik. Handicappolitiker, Fordi jeg ville kunde gøre en
forskel, med min livs, plan på denne ’planeten jorden’ som er politiken.
og kommer på højskolen Egmont kommer maget på og kommer også maget
i muskelsvindfonden på Musholm

Mail klaus@handi-jobs-ke.dk

Med Venlig Hilsen er i SF-Randers

Siger der skal være Plads Til Forskelle i verden

klaus emilius,

Multi-Digital kunstner & Forfatter & en dansk
handicappolitik

dette er også Opdateret den 14. April.  2021.

jeg elsker musik fester og live et nomalt liv og kvinder og ders lyst til det andet køb men dette er siden til at få hjælp ikke enden og jeg kender også til loven med at have en bpa- hjælper og en ledsager dette er også mit job man jeg har e kørestol som kan bruges så godt så jeg har jeg muskelsvind efter mange år så jeg kan ikke så maget mere i dag uden hjælp derfor denne side om hjælp.